top of page
  • Verdonck

Drukwerk van ontwerp tot afwerking bij copycenter Verdonck

Waarom kiezen voor Verdonck?


Copycenter Verdonck in Balen is een klinkende naam in de streek. Al meer dan dertig jaar verzorgen wij drukwerk voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Wat maakt Verdonck uniek en waarom komen onze klanten graag terug?Drukwerk op maat van uw wensen en project


In onze familiezaak zorgen wij voor een persoonlijke toets. Wij bieden gestandaardiseerde producten aan, zoals enveloppes of visitekaartjes, maar helpen onze klanten ook graag verder met opdrachten op maat. U vertelt ons uw plannen of project en wij helpen actief mee te denken hoe we uw drukwerk zo uniek en passend mogelijk kunnen maken.

Ruim aanbod aan materialen en papiersoorten

Wij houden van variatie en onze klanten ook. Daarom hebben wij steeds een ruim aanbod aan materialen en papiersoorten op voorraad. Afhankelijk van het type drukwerk of de stijl die bij uw event past, kiest u de mooiste vormgeving. Wij bieden papiersoorten die geschikt zijn voor gelegenheidsdrukwerk, brochures, posters, wenskaarten, catalogi en zoveel meer!


Precisie en nauwkeurigheid

Bij ons geen bandwerk. Elke opdracht wordt nauwkeurig opgevolgd en getoetst. Ons uitgebreid machinepark laat toe om erg precies te werken zodat wij altijd kwalitatief drukwerk kunnen afleveren aan onze klanten. Daarnaast blijven we up-to-date met alle nieuwe ontwikkelingen op het vlak van inkt, papiersoorten of machines.


Totaalpakket, van sketch tot afgewerkt product

Voor uw drukwerk helpt Verdonck u in het volledige proces. Is het nu een poster of wenst u visitekaartjes langs beide kanten bedrukt, met logo en tekst, hebt u honderd brochures nodig voor een infomoment of bent u op zoek naar het mooiste gelegenheidsdrukwerk, zoals geboortekaartjes of trouwuitnodigingen? Wij kennen de kneepjes van het vak dankzij vele jaren ervaring. Wij helpen de ontwerpen opmaken, voeren het drukwerk voor u uit en doen de nodige afwerking op het einde van het proces. Denkt u hierbij aan plastificeren, vouwen of snijden, Verdonck kan hiervoor zorgen.

Wilt u uw drukwerk in veilige handen geven? Neem dan contact met ons op. De referentie in de streek voor al uw reclamedrukwerk en gelegenheidsdrukwerk.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page