top of page
  • Verdonck

Een goede start van het nieuwe schooljaar

Bijgewerkt op: 2 aug. 2022


Een goede voorbereiding is het halve werk, zo luidt het bekende spreekwoord, en dat geldt ook zeker voor de start van het nieuwe schooljaar. Alhoewel we ons momenteel midden in de zomerse vakantieperiode bevinden, begint de voorbereiding op het komende schooljaar alweer langzaam op gang te komen. Dit betekent dat het binnenkort ook weer tijd is om op zoek te gaan naar het beste schoolmateriaal, want voor je het weet staat de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar voor de deur. Een spannende dag, zowel voor de leerlingen als voor de ouders. Daarom helpen we je bij Verdonck in Balen graag om alle voorbereidingen op het nieuwe schooljaar zo vlotjes mogelijk te laten verlopen.


Tof schoolmateriaal aan correcte prijzen


Bij Verdonck vind je namelijk een zeer uitgebreid assortiment tof schoolmateriaal, zorgvuldig samengesteld met de behoeften van de leerling als vertrekpunt. Onze vriendelijke medewerkers staan wekelijks van maandag tot zaterdag tot je dienst om je te helpen bij het vinden van het perfecte schoolmateriaal.  • Alhoewel ons assortiment geen boekentassen bevat, vind je bij ons wel alles wat er ín een boekentas gaat, waaronder papierwaren, schrijfwaren, en teken- en knutselmateriaal.

  • Wij hanteren correcte prijzen, zodat we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.

  • Het schoolmateriaal in onze collectie is verdeeld over verschillende prijsklassen en we werken met verschillende gerenommeerde merken, dus voor ieder wat wils.

  • We bieden ook een uitstekende en persoonlijke service bij het uitpluizen van de fameuze schoollijstjes, zodat het de kinderen aan niets zal ontbreken bij de start van het nieuwe schooljaar.

  • Als kers op de taart kan je bij Verdonck ook regelmatig genieten van mooie kortingen en andere kleine attenties, zodat de voorbereiding op het nieuwe schooljaar niet direct een aanslag op jouw portemonnee hoeft te vormen.

Benieuwd naar ons uitgebreid assortiment schoolmateriaal voor een goede start van het nieuwe schooljaar? Kom dan snel eens langs bij ons in de winkel!

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page