top of page
  • Verdonck

Duurzaam naar de les met ecologisch schoolmateriaal


Terug naar school… met ecologisch schoolgerief!Of je nu een student bent of ouder van schoolgaande kinderen, terug-naar-school shoppen kan spannend, maar ook overweldigend zijn. Waar te beginnen in dat grootse aanbod aan schoolgerei? Er komt nog meer keuzestress bij kijken als je de aankoop van schoolmateriaal op een duurzamere manier wilt doen. Verdonck kan je helpen bij het uitkiezen van ecologisch schoolmateriaal, voor een duurzaam terug-naar-school jaar dat niet meer stuk kan!


School is cool, met dit eco friendly schoolgerei


Bij de keuze van eco friendly schoolmateriaal is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en recycleerbare materialen. Volgend schoolgerief is daar een voorbeeld van, bij ons te verkrijgen:


· Schrift Climate – Atoma

· Cursusblok Splendid 100% gerecycleerd papier – Aurora

· Classeur Recycling – Aurora

· B2P – Bottle 2 Pen – Pilot

· Staple free Stapler – nieten zonder nietjesDeze Belgische merken krijgen van ons een 10/10


Wat hebben Atoma schriften, Bronyl/Doculine kaften en Aurora classeurs en cursusblokken gemeen? Ze zijn stuk voor stuk van Belgische makelij. Een reden te meer om er een exemplaar van in de boekentas te stoppen!


Atoma: om door een ringetje te halen

Iedereen die al op de schoolbanken zat, heeft er wel eens eentje in handen gekregen: de enige echte Atoma schrift met de befaamde gekleurde ringen. Maar Atoma is meer dan een gewone schrift, het is een super handig systeem waarbij je bijvoorbeeld in een handomdraai de volgorde kunt veranderen, bladen kunt toevoegen of ze in een andere Atoma schrift kunt steken. Atoma is niet voor niets gebrevetteerde hofleverancier van België!


Aurora: cursusblok met gerecycleerd papier

Lijntjes of ruitjes, een geniet schrift gevuld met wit houtvrij 100% gerecycleerd papier: dan is Aurora een Splendid keuze! Nog herkenbaar aan deze cursusblok is een kantlijn op elke pagina en een kartonnen kaft in verschillende kleuren.


Bronyl/Doculine

Bronyl by Doculine is nog zo’n Belgische topper, vooral gekend om de praktische fardes of mappen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je elke map makkelijk kan herkennen.


Laat je adviseren


Je vindt al je ecologische schoolmateriaal bij Verdonck in Balen. Wij maken je graag wegwijs in ons assortiment!


Kom eens langs en laat je adviseren

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page