top of page

WIJ VERZORGEN AL JE DRUKWERK: VAN VISITEKAARTJES EN BRIEFPAPIER TOT AFFICHES, FLYERS EN FOLDERS

ALLE DRUKWERK EN AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Verdonck nv (Balen, Antwerpen) kun je altijd terecht voor het betere drukwerk van a tot z. Wij drukken echt alles: visitekaartjes, briefpapier en omslagen, catalogussen, brochures, presentatiemappen, folders, flyers, affiches en posters, voor ondernemingen, clubs en verenigingen. Ook hebben we drukwerk op maat voor speciale gelegenheden zoals huwelijks- en geboortekaartjes, uitnodigingen, menukaarten, drankbonnen, bierkaartjes ... Behalve de uitvoering kunnen we ook het ontwerp van je drukwerk verzorgen.

Onze kopieer- en afdrukservice in zwart/wit en kleur biedt je ook een verscheidenheid aan afwerkingsmogelijkheden. Vergroten en verkleinen, recto en recto-verso, op dik en dun papier van verschillende afmetingen, inbinden, ringen en plastificeren, vouwen, snijden, nieten en perforeren, van enkele pagina's tot hele boeken … wij zorgen ervoor dat al het drukwerk van de hoogste kwaliteit is. Ook voor planafdrukken en XL printing (op fotopapier, placemats, pvc, spandoeken, canvas, vlaggenstof ...) kun je bij ons terecht. 

Verdonck biedt ook een groot assortiment aan wenskaarten. Kerstkaarten, valentijnskaarten, moederdagkaarten ... voor elke gelegenheid is er voor elk wat wils. Onze vaste collecties zijn van de merken Hallmark, Editor en Carré Cards.

VOOR MEER INFORMATIE OVER JE EIGEN DRUKWERK OP MAAT, NEEM CONTACT OP!

bottom of page