top of page
  • Verdonck

Kies nu uit onze kerstkaarten en creatief inpakpapier voor een origineel eindejaar.

Een geschenk voor iedereen!


De kerstperiode en eindejaarsfeesten komen dichterbij. Die magische momenten van lichtjes en gezelligheid, daar horen leuke cadeautjes en vele kaartjes bij! Ontpop je tot ware kerstman of -vrouw en verras je vrienden, familie of collega's. Schrijf een leuke gepersonaliseerde creatieve kerstkaart en stop die in een cadeautasje. Jong en oud genieten van een geschenkje, origineel verpakt met het inpakpapier of cadeauenveloppen van Verdonck. Kom langs in onze wereld van leuke snuisterijen en beleef een spetterend eindejaar met een blij bericht.



Gepersonaliseerde kerstkaarten


In onze digitale wereld van apps en berichtjes blijven de traditionele papieren kerstkaarten het uitstekend doen. Particulieren en bedrijven zijn meer dan welkom bij Verdonck in Balen om onze kerstkaarten te kopen. Wil je graag een geliefde of klant verrassen met een gepersonaliseerde afwerking? Kerstgroetjes of gelukkig nieuwjaar wensen? Wij bieden verschillende mogelijkheden om cadeautjes en kaarten af te geven. Ontdek naast het traditionele inpakpapier allerlei mogelijke motieven. Ons leuk gamma striklinten, etiketten en stiften met effect zoals goud, zilver en glitter, maken jouw geschenk of nieuwjaarsbrief helemaal compleet. Tel samen met onze leuke items af naar the most wonderful time of the year

Inpakpapier met leuk cadeautasje of speciale enveloppe

Koop bij Verdonck een echte eyecatcher voor jouw feest. Al 25 jaar zijn wij met onze familiezaak jouw professionele partner in cadeaugerief. Een cadeau is heel snel ingepakt met een cadeautasje waar een leuk thema op staat. Geef je graag een centje voor nieuwjaar? Verras jouw kinderen of kleinkinderen met eurobriefjes verpakt in een speciale cadeauenveloppe. In onze winkel in Balen liggen vele snuisterijen en hebbedingetjes te wachten voor onder de kerstboom. Voor je klant zoek je misschien een nieuwe planner of agenda? Je vindt zeker je gading in onze kantooragenda’s en professionele kalenders van Brepols en Aurora met dag-, week- en overzichtsplanners. Voor iedere activiteit hebben we wat wils.



Benieuwd naar onze kerstkaarten en leuk inpakpapier? Kom langs en ontdek zelf ons assortiment in de winkel.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page